tratament prostata si prevenire probleme prostata
tratament prostata si prevenire probleme prostatatratament prostata si prevenire probleme prostatatratament prostata si prevenire probleme prostatatratament prostata si prevenire probleme prostatatratament prostata si prevenire probleme prostatatratament prostata si prevenire probleme prostatatratament prostata si prevenire probleme prostata

PROTECTPERN® este recunoscut de catre Prof. Dr. Ionel C. SINESCU.

Prof. Dr. Ionel C. SINESCU este seful Clinicii de Chirurgie Urologica si Transplant Renal din Spitalul Clinic "Fundeni". S-a specializat, incepand din 1984, in transplant renal (chirurgie sub microscop operator) in S.U.A., la UCLA (Los Angeles, California), Louisville (Kentucky) si New York. Ulterior a urmat stagii de specializare in tehnici de abordare moderna a aparatului urinar, la Hamburg si München (endourologie si litotritie extracorporala) si apoi alte stagii de specializare in transplant renal la Tel Aviv, Paris, Cleveland si Louisville. Este discipol si succesor al renumitului profesor si academician Eugeniu Proca. Este presedinte al Societatii Romane de Urologie si membru in numeroase societati internationale de urologie. Are o activitate publicistica impresionanta si a coordonat impunatorul Tratat de Urologie in 4 volume.


Ionel C. SINESCU

  Unde poti sa folosesti perna medicala?

 
tratament prostata si prevenire probleme prostata
 
La birou
 
tratament prostata si prevenire probleme prostata
 
In masina
 
tratament prostata si prevenire probleme prostata
 
Acasa
tratament prostata si prevenire probleme prostata

  Sustine economia romaneasca!

 
tratament prostata si prevenire probleme prostata

Producator - PFA Timmer Antoaneta

Sediu social: Str. Banul Udrea nr 8, Sector 3, Bucuresti

tratament prostata si prevenire probleme prostata

PROTECTPERN® este recunoscut deasemenea de catre Prof. Dr. Petrisor GEAVLETE.

Prof. Dr. Petrisor GEAVLETE este unul dintre cei mai buni specialisti in urologie din Romania si este seful Clinicii de Urologie la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" din Bucuresti. Este membru plin al Asociatiei Romane de Urologie, Societatii Romane de Nefrologie, Asociatiei Europeane de Urologie si Societatii Internationale de Urologie, si membru corespondent al altor numeroase institutii de prestigiu. Este autor a peste 1000 de articole publicate in lucrari de specialitate, la congrese si intruniri nationale sau internationale. Este deasemenea posesorul a numeroase distinctii nationale si internationale. In anul 2004 a fost investit cu Inaltul Ordin de Recunoastere Medicala, in grad de comandor, oferit de Presedintele Romaniei.

Ionel C. SINESCU

In perioada 1 mai 2010 - 1 mai 2014 perna prostatica PROTECTPERN® a fost testata pe pacientii internati in Sectia de Urologie a Spitalului Clinic de Urgenta "Sf. Ioan din Bucuresti", cu acordul sefului Clinicii de Urologie, Prof. Dr. Petrisor GEAVLETE. Rezultatul testarilor, prezentate intr-un referattratament prostata si prevenire probleme prostata , a fost acela ca perna medicala PROTECTPERN® protejeaza prostata atunci cand se sta pe scaun timp indelungat, si este recomandata atat pacientilor care sufera de prostata (prostatita, adenom de prostata, cancer de prostata) si care au fost operati, cat si preventiv, pentru barbatii care stau pe scaun mai multe ore consecutive.


Perna medicala PROTECTPERN® are Certificat de Inregistrare a Marcii, nr. 100993tratament prostata si prevenire probleme prostata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, iar desenul/modelul ce face obiectul depozitului "PROTECTPERN - perna protectie prostata" este protejat in temeiul Legii nr. 129/1992 privind protectia desenelor si modelelor, actualizata. Descrierea si prezentarile grafice, dupa cum au fost publicate in Buletinul Oficial de Protectie Industriala, sunt prezentate in imaginile atasatetratament prostata si prevenire probleme prostata si fac parte integranta din Certificatul de Inregistrare Desen/Model nr. 021935 din 26.09.2018tratament prostata si prevenire probleme prostata. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 © PROTECTPERN® 2012. Toate drepturile rezervate.
 
SEO Romania
tratament prostata si prevenire probleme prostata